مدارک لازم جهت اخذ اقامت یونان
  • 0نظر
  • 245

مدارک لازم جهت اخذ ویزا و اقامت (کلیه مدارک با تائیدات دادگستری و امور خارجه)

  1. پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. گواهی سپرده بانکی و نامه موجودی گردش حساب 3 ماه (1 نسخه جهت ویزای D و یک نسخه جهت انگشت نگاری) در نامه تمکن بانک بالانس گردش حساب 3 ماهه ذکر شود و ریز گردش حساب 3 ماهه نیز گرفته شود. میزان مانده حساب حدود 50000 یورو (300 میلیون) باشد و این مبلغ یک جا واریز نشده باشد.
  3. مدرک شغلی (جواز کسب معتبر با حداقل 1 سال اعتبار- در صورتی که مدیرعامل و یا سهام دار شرکت هستید آگهی تاسیس و آخرین تغییرات به اضافه نامه شغلی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع به کار و مدت اعتبار قرارداد و سمت و نام شرکت و ذکر شود که شرکت فعال و هم اکنون مشغول به کار می باشد؛ و اگر مدت مدیرعاملی نا محدود می باشد در نامه شغلی ذکر شود. با امضا مدیرعامل یا اعضا هیئت مدیره یا مدیر مالی شرکت)
  4. شناسنامه (2 نسخه ترجمه) (1 نسخه جهت ویزای D و یک نسخه جهت انگشت نگاری)
  5. گواهی عدم سوء پیشینه (1 نسخه) برای افراد بالای 18 سال (تاریخ گواهی عدم سوء پیشینه در روز مصاحبه سفارت نباید بیشتر از 1 ماه گذشته باشد)
  6. گواهی سلامت- جهت دریافت متن گواهی سلامت با شرکت هماهنگ شود. مهر دکتر در بیمارستان دولتی الزامی است. (2 نسخه)(1 نسخه جهت ویزای D و یک نسخه جهت انگشت نگاری)(از تاریخ گواهی سلامت در روز مصاحبه سفارت نباید بیشتر از 1 ماه گذشته باشد.)
  7. 2 قطعه عکس 4*6 جدید هر نفر
  8. سند ملکی حداقل 2 عدد به همراه اجاره نامه سند
  9. ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل همراه با مهر مترجم و تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه برای دانش آموزان و دانشجویان

*چنانچه متقاضی به قبرس ترک سفر کرده باشد و مهر در پاسپورت جدید باشد باید پاسپورتش را عوض کند.

مدارک لازم جهت اخذ اقامت طلایی یونان:

  • عدم سوء پیشینه برای افراد بالای 18 سال
  • شناسنامه برای همه اعضای خانواده
  • سند منزل در یونان
  • حساب بانکی یونان
  • گواهی سلامت

*کلیه مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شود و تاییدات دادگستری و وزارت امورخارجه برسد.

*ترجمه شناسنامه و قباله ازدواج علاوه بر تاییدات فوق به تاییدات وکیل و سفارت یونان در ایران برسد.

مدارک لازم جهت افتتاح حساب در یونان:

  1. پاسپورت
  2. تمکن مالی بانک و گردش حساب 3 ماه در ایران به لاتین درخواست شود.
  3. قبض آب یا برق یا گاز یا تلفن
  4. قبض عوارض نوسازی مربوط به سندی که ارائه می شود.
  5. سند ملکی که با قبض آدرسش یکی باشد.
  6. نامه شغلی روی سربرگ به زبان انگلیسی با ذکر میزان درآمد ماهانه یورویی (درآمد شخصی و درآمد کلی شرکت) و آدرس محل سکونت

*نکته:

آدرس سند و قبض نوسازی و قبض برق یا گاز یا تلفن و آدرسی که در نامه شغلی ذکر می شود یکی باشد.

  • ترجمه ساده به انگلیسی با مهر مترجم کفایت می کند.

مدارک لازم جهت انگشت نگاری در یونان:

  1. ترجمه انگلیسی شناسنامه تمام افراد خاانواده با تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه و تاییدات وکیل و تاییدات سفارت یونان
  2. تمکن مالی بانک یونان که از طریق افتتاح حساب مبلغ مورد نظر وارد حساب بانکی یونان شده باشد یا این مبلغ در فرودگاه دیکلر شده باشد.
  3. گواهی سلامت
  4. ترجمه انگلیسی قباله ازدواج با تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه و تاییدات وکیل و تاییدات سفارت یونان.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی یونان

مدارک لازم جهت اخذ ویزا (کلیه مدارک با تائیدات دادگستری و امور خارجه)

  1. پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. گواهی سپرده بانکی به زبان انگلیسی و نامه موجودی گردش حساب 3 ماه در نامه تمکن بانک بالانس گردش حساب 3 ماهه ذکر شود و ریز گردش حساب 3 ماهه نیز در نظر گرفته شود. میزان مانده حساب از 12000 یورو کمتر نباشد و این مبلغ یک جا واریز نشده باشد. (در نامه تمکن موجودی یورویی ذکر شود)
  3. مدرک شغلی (جواز کسب معتبر با حداقل 1 سال اعتبار- در صورتی که مدیرعامل و یا سهام دار شرکت هستید آگهی تاسیس و آخرین تغییرات به اضافه نامه شغلی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع به کار و سمت و نام شرکت و ذکر شود که شرکت فعال و هم اکنون مشغول به کار می باشد. با امضا مدیرعامل یا اعضا هیئت مدیره یا مدیر مالی شرکت)، در صورتی که کارمند هستید نامه اشتغال به کار با ذکر سمت- تاریخ شروع به کار- تاریخ خاتمه قرارداد- نام شرکت- و موافقت با مرخصی شما در تاریخ مشخص سفر (تاریخ ذکر شود) و اینکه پس از بازگشت از سفر به کار خود ادامه خواهید داد. تاریخ پایان قرارداد حداقل 4 ماه پس از اتمام ویزا باشد و از تاریخ شروع به کار حداقل 6 ماه گذشته باشد. (به زبان فارسی با تاییدات دادگستری و امور خارجه)
  4. شناسنامه
  5. 2 قطعه عکس 6*4 هر نفر
  6. سند ملکی
  7. بیمه مسافرتی متناسب با طول مدت سفر

چنانچه متقاضی به قبرس ترک سفر کرده باشد و مهر در پاسپورت جدید باشد باید پاسپورتش را عوض کند.

چنانچه از ویزاهای قبلی شینگن خود درست استفاده نکرده باشید (مهر ورود یا خروج کشوری که از آن ویزا قبلی داشته اید را نداشته باشید) قادر به اخذ ویزا برای شما نخواهیم بود.

 

 

ارسال نظر