مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اسپانیا
  • 0نظر
  • 193
  1. مدارک عمومی:
  • اصل گذرنامه بالای 8 ماه اعتبار (امضا شده توسط صاحب گذرنامه) و اصل پاسپورت باطله و کپی از ویزاهای شینگن قبلی
  • در صورت ریجکتی قبلی حتما اطلاع داده شود
  • اصل شناسنامه
  • 2 قطعه عکس 4*3 رنگی زمینه سفید
  • بیمه مسافرتی طبق درخواست ویزا
  • برای فرزندان گواهی اشتغال به تحصیل و نامه اجاره مرخصی از محل تحصیل
  1. مدارک شغلی:
  • برای اعضای هیأت علمی دانشگاه: حکم استخدام، اصل فیش استخدامی و آخرین فیش حقوقی، لیست بیمه
  • برای صاحبان شرکت های خصوصی: اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت، آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت، و اجاره یا سند شرکت به نام شخص متقاضی و لیست بیمه پرسنل
  • برای کارمندان شرکت های خصوصی: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آگهی تغییرات شرکت، اصل گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، تاریخ شروع به کار و میزان درآمد روی سربرگ شرکت و لیست بیمه تامین اجتماعی و فیش حقوقی
  • برای مشاغل آزاد: اصل جواز کسب به همراه سند یا اجاره نامه محل کسب و لیست بیمه پرسنل
  • برای پزشکان: اصل پروانه مطب و کارت نظام پزشکی به همراه سند یا اجاره نامه مطب، سهام بیمارستان در صورت وجود
  • برای مهندسان: اصل پروانه مهندسی و کارت نظام مهندسی به همراه سند یا اجاره نامه دفتر و قرارداد کاری اعتباردار
  • برای وکلا: اصل پروانه وکالت و کارت وکالت به همراه سند یا اجاره نامه دفتر
  • برای کارمندان دولت و یا بازنشستگان: حکم کارگزینی و یا حکم بازنشستگی و فیش حقوقی
  1. سند ملکی: اصل سند مالکیت بنام صاحب حساب و همراهان متقاضی
  2. مدارک مالی:
  • حساب های کوتاه مدت یا جاری: تمکن مالی+ اصل ریز پرینت 6 ماهه بانکی (به لاتین از بانک درخواست شود) همراه با نام و نام خانوادگی متقاضی و تائیدیه بانک مربوطه (CREDIT حساب از DEBIT حساب بیشتر باشد) و موجودی حساب با توجه به تعداد اعضای خانواده مشخص می گردد.
  • حساب های سپرده: اصل گواهی تمکن مالی و اصل ریز پرینت 6 ماهه (سود حساب)
  • نکته مهم: افزایش ناگهانی مانده حساب مورد قبول سفارت خانه نمی باشد.
  1. برای افرادی که دارای ملک در اسپانیا می باشند علاوه برا مدارک فوق سند مالکیت در اسپانیا و Nota simple آن الزامی می باشد.

توضیحات:

ترجمه کلیه مدارک به زبان اسپانیایی الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت بدون اجازه کار در اسپانیا

  • فرم درخواست ویزای اقامت به صورت رسمی تکمیل و امضا شده باشد. این فرم در کنسولگری است. برای هر کدام از اعضای خانواده 2 سری به صورت جداگانه تکمیل شود.
  • 4 قطعه عکس برای هر یک از اعضای خانواده.
  • کپی کامل از گذرنامه معتبر برای هر یک از اعضای خانواده برای کل دوره اقامت، که حداقل یک سال و نیم اعتبار داشته باشد. زمان تحویل مدارک به سفارت همراه داشتن اصل گذرنامه الزامی می باشد. ارائه گذرنامه باطله به همراه کپی از تمام صفحات پاسپورت در صورت داشتن برای هر یک از اعضای خانواده.
  • ارائه گواهی عدم سوء سابقه (سابقه کیفری به تایید سفارت رسیده باشد) صادر شده از کشور مبداء (اصلی) یا کشوری که حداقل 5 سال گذشته را در آنجا زندگی کرده. برای افراد زیر 18 سال الزامی نمی باشد.
  • ارائه مدارک مالی برای درخواست اقامت به شرح زیر می باشد:
  1. سرمایه لازم برای پرداخت هزینه های زندگی و همچنین برای اعضای خانواده که تحت تکلف او می باشد.
  2. ارائه مدارک مالی برای اثبات توانایی حمایت مالی هر یک از اعضای خانواده به مبلغ 2500 یورو.
  3. افراد بالای 18 سال یا افراد زیر 18 سال که از لحاظ مالی تحت تکلف سرپرست خانواده می باشند، الزام به ارائه مدارک مالی از طرف سرپرست خانواده برای اثبات توانایی حمایت مالی از فرزندان و همسر خانواد می باشد. لازم به ذکر است علاوه بر مبالغ مذکور در فوق باید ثابت نمایند که قادر به پرداخت مبلغ 600 یورو برای هر یک از افراد تحت تکلف می باشد.
  • اسناد مالکیت در ایران
  • ارائه مدارک مالکیت (سند مالکیت در اسپانیا الزامیست) کارت اعتباری به همراه یک گواهی بانکی معتبر که نشان دهنده اعتبار کارت است و ارائه Debit Card و Credit Card در صورت داشتن.
  • ارائه گردش جاری حساب بانکی، مانده حساب، صورت حساب های بانکی به زبان انگلیسی
  • ارائه بیمه نامه یکساله که در اسپانیا صادر شده باشد برای هر یک از افراد خانواده.
  • ارائه گواهی سلامت ( Health Certificate) که به تایید سفارت رسیده باشد.
  • ارائه شناسنامه که به تایید سفارت رسیده باشد.

نکته: کلیه مدارک ارائه شده به سفارت به جز نامه بانکی به زبان اسپانیولی ترجمه شود و به تایید وزارت امورخارجه و دادگستری رسیده باشد.

نکته: ارائه اصل کلیه اسناد و مدارک به سفارت الزامی می باشد.

 

پیوست:

جزئیات فرایند خرید و امور مالی و قانونی

فرایند خرید در اسپانیا پیچیده تر یا ساده تر از دیگر کشورهای اروپا نیست. وقتی که در مورد ملکی که مناسب شما است تصمیم گرفتید اولین مرحله پرداخت حق رزرو به مبلغ حدود 6,000 یورو است. این پول ها عموما توسط بخش فروش شرکت سازنده نگاه داشته می شوند و شما به مدت 30 تا  45روز مهلت برای ساماندهی مالی مرحله پرداخت، انجام امور اداری، در صورت لزوم، می دهد. در پایان از شما خواسته می شود که یک قرارداد خرید خصوصی، در حضور سردفتر اسناد رسمی (بنا به قانون لازم است که یک مسئول دولتی اسپانیایی شاهد امضاء باشد) امضاء نمایید و کلیه مدارک به اداره ثبت املاک ارسال می شود تا نام شما را به عنوان مالک قانونی سند مالکیت و دفتر ثبت نمایند.

هزینه های متعددی وجود دارد که باید از آن ها مطلع باشید و شما باید 11% الی 13% قیمت خرید برای پوشش دادن آن ها را در نظر داشته باشید. اگرچه تغییرات قانون ممکن است بر قیمت ها تاثیر بگذارد.

همیشه قبل از انتخاب ملک با در نظر داشتن بودجه خود شروع به جستجو نمایید. بخاطر داشته باشید که مالیات و دیگر عوارض باید در نظر گرفته شوند. مالیات خرید بسته به اینکه آپارتمان نوساز یا به عبارتی سند دست اول باشد 10% و در حالت سند دست دوم  % 8می باشد. هزینه های دیگری نیز وجود دارند از قبیل هزینه های حقوقی، که در منطقه معمولا 1% قیمت خرید بعلاوه در زیر هزینه های خرید یک ملک به قیمت 200,000 یورو بعنوان نمونه آمده است:

قیمت خرید= 200,000 یورو

VAT)) 10% مالیات انتقال= 20,000 یورو در صورت 8% Resale

1%+VAT(21%) هزینه حقوقی (حق الزحمه وکیل) = 2,420 یورو

1% هزینه دفتر اسناد رسمی= 2,000 یورو

0/6% هزینه ثبت زمین= 1,200 یورو

مبلغ کل= 225,620 یورو

 

ارسال نظر