مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای Type D پرتغال
  • 1نظر
  • 211

 

مدارک عمومی:

  • اصل گذرنامه با حداقل 2 سال اعتبار (امضا شده توسط صاحب گذرنامه) و کپی از صفحات پاسپورت و ویزای شینگن قبلی
  • اصل شناسنامه
  • قباله ازدواج
  • گواهی سلامت به همراه آزمایشات انجام شده
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای افراد بالای 16 سال
  • 2 قطعه عکس
  • ارائه نامه که دلیل اخذ اقامت در پرتغال را نشان می دهد.
  • قرارداد اجاره منزل در پرتغال
  • بیمه مسافرتی 92 روزه
  • رزرو بلیط
  • برای فرزندان بالای 18 تا 25 سال گواهی اشتغال به تحصیل و تعهدنامه محضری پدر که متعهد می شود ماهیانه از حساب پدر یه فرزند 500 یورو واریز می شود علاوه بر این ارائه تمکن و گردش 3 ماه پدر و فرزند که این نشان دهنده اثبات این موضوع می باشد الزامی است.
  • Fiscal number

مدارک شغلی:

  • برای اعضای هیأت علمی دانشگاه: حکم استخدام، اصل فیش استخدامی و آخرین فیش حقوقی، لیست بیمه
  • برای صاحبان شرکت های خصوصی: اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت، آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت، و اصل گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، تاریخ شروع به کار و میزان درآمد روی سربرگ شرکت
  • برای کارمندان شرکت های خصوصی: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آگهی تغییرات شرکت، اصل گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، تاریخ شروع به کار و میزان درآمد روی سربرگ شرکت و لیست بیمه تامین اجتماعی
  • برای مشاغل آزاد: اصل جواز کسب به همراه سند یا اجاره نامه محل کسب
  • برای پزشکان: اصل پروانه مطب و کارت نظام پزشکی به همراه سند یا اجاره نامه مطب، سهام بیمارستان در صورت وجود
  • برای مهندسان: اصل پروانه مهندسی و کارت نظام مهندسی به همراه سند یا اجاره نامه دفتر و قرارداد کاری اعتباردار
  • برای وکلا: اصل پروانه وکالت و کارت وکالت به همراه سند یا اجاره نامه دفتر
  • برای کارمندان دولت و یا بازنشستگان: حکم کارگزینی و یا حکم بازنشستگی و فیش حقوقی

سند ملکی: اصل سند مالکیت بنام صاحب حساب

مدارک مالی:

  • حساب های کوتاه مدت یا جاری: تمکن مالی+ اصل ریز پرینت 6 ماهه بانکی همراه با نام و نام خانوادگی مسافر و تائیدیه بانک مربوطه
  • حساب های بلند مدت: اصل گواهی تمکن مالی از امور بین الملل بانک مربوطه و اصل ریز پرینت 6 ماهه از حساب کوتاه مدت یا جاری

نکته مهم: افزایش ناگهانی مانده حساب مورد قبول سفارت خانه ها نمی باشد.

حسابی که در پرتغال افتتاح کردند.

توضیحات:

ترجمه کلیه مدارک به زبان انگلیسی همراه با تائیدات وزارت امور خارجه و دادگستری الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت افتتاح حساب بانکی در پرتغال

مدارک عمومی:

  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (امضا شده توسط صاحب گذرنامه)
  • اصل شناسنامه
  • قباله ازدواج
  • ارائه قبض گاز یا برق در ایران که به نام صاحب افتتاح حساب باشد و حتما آدرس ذکر شده باشد.

 

مدارک شغلی:

  • برای اعضای هیأت علمی دانشگاه: حکم استخدام، اصل فیش استخدامی و آخرین فیش حقوقی، لیست بیمه
  • برای صاحبان شرکت های خصوصی: اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت، آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت، اصل گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، تاریخ شروع به کار و میزان درآمد روی سربرگ شرکت
  • برای کارمندان شرکت های خصوصی: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آگهی تغییرات شرکت، اصل گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، تاریخ شروع به کار و میزان درآمد روی سربرگ شرکت و لیست بیمه تامین اجتماعی
  • برای مشاغل آزاد: اصل جواز کسب به همراه سند یا اجاره نامه محل کسب
  • برای پزشکان: اصل پروانه مطب و کارت نظام پزشکی به همراه سند یا اجاره نامه مطب، سهام بیمارستان در صورت وجود
  • برای مهندسان: اصل پروانه مهندسی و کارت نظام مهندسی به همراه سند یا اجاره نامه دفتر و قرارداد کاری اعتباردار
  • برای وکلا: اصل پروانه وکالت و کارت وکالت به همراه سند یا اجاره نامه دفتر
  • برای کارمندان دولت و یا بازنشستگان: حکم کارگزینی و یا حکم بازنشستگی و فیش حقوقی

سند ملکی: اصل سند مالکیت بنام صاحب حساب

مدارک مالی:

  • حساب های کوتاه مدت یا جاری: تمکن مالی+ اصل ریز پرینت 6 ماهه بانکی همراه با نام و نام خانوادگی مسافر و تائیدیه بانک مربوطه
  • حساب های بلند مدت: اصل گواهی تمکن مالی از امور بین الملل بانک مربوطه و اصل ریز پرینت 6 ماهه از حساب کوتاه مدت یا جاری

توضیحات:

    ترجمه کلیه مدارک به زبان انگلیسی همراه با تائیدات وزارت امور خارجه و دادگستری الزامی می باشد.

مدارک لازم برای اخذ اقامت طلایی در پرتغال:

فرم درخواست ویزای اقامت به صورت رسمی تکمیل شده و امضا شده باشد. توسط وکیل انجام می شود.

  • کپی کامل از گذرنامه  معتبر برای هر یک از اعضای خانواده برای کل دوره اقامت، که حداقل یک سال و نیم اعتبار داشته باشد.
  • ارائه گواهی عدم سوء سابقه (سابقه کیفری به تایید سفارت رسیده باشد) صادر شده از کشور مبداء (اصلی) یا کشوری که حداقل 5 سال گذشته را در آنجا زندگی کرده. برای افراد زیر 16 سال الزامی نمی باشد.
  • ارائه مدرک مالکیت (سند مالکیت در پرتغال و گواهی تاییدیه سند الزامیست)
  • تمکن مالی در پرتغال
  • ارائه بیمه نامه پرتغال
  • ارائه شناسنامه که به تایید سفارت رسیده باشد.

برای فرزندان بالای 18 سال گواهی اشتغال به تحصیل + تمکن مالی پدر تعهدنامه محضری پدر کلیه مخارج فرزند را به عهده گرفته است و ماهیانه مبلغ 1200 یورو به حساب فرزند واریز می کند.

  • ارائه قباله ازدواج  برای افراد متاهل که به تایید سفارت رسیده باشد.
  • در صورت مطلقه بودن پدر یا مادر باید طلاقنامه و برگه حضانت فرزند ارائه گردد.

نکته: کلیه مدارک ارائه شده به زبان انگلیسی ترجمه شود و به تایید وزارت امور خارجه و دادگستری رسیده باشد.

پیوست:

هزینه های دولتی جهت اخذ اقامت:

هزینه های قانونی اقامت طلایی پرتغال که توسط اداره مهاجرت و اقامت اتباع خارجی این کشور اخذ می گردد.

  1. هزینه ثبت و تمدید برای متقاضی مبلغ 600 یورو و هر یک از اعضای خانواده 82 یورو.
  2. هزینه اولیه دریافت اقامت طلایی پرتغال (فقط یک بار) برای هر نفر 5205 یورو.
  3. هزینه تمدید اقامت طلایی پرتغال برای هر نفر 2605 یورو.

نکته: هزینه های فوق تماما توسط دولت پرتغال اخذ می گردد.

هزینه های قانونی خرید ملک:

LAWYER FEE (هزینه وکیل جهت خرید ملک): 1%

مالیات نقل و انتقال (زمین و املاک تجاری)= 6.5%

مالیات نقل و انتقال (ویلا و آپارتمان)= 6%

مالیات نقل و انتقال (زمین در خارج از منطقه شهری (حومه شهر))= 5%

مالیات تمبر: 0.8%

عوارض مالیات سالیانه شهرداری: در صورت ویلا و آپارتمان 0.3%-0.5% در صورت زمین در حومه شهر0.8%

مالیات برا اجاره: 28%

هزینه دفتر اسناد رسمی= 1000 یورو

هزینه ثبت زمین= 350 یورو

ارسال نظر